Giv mig styrka!

Idag har jag haft en hel del rastlöshet i kroppen, men som vanligt har jag dragit mig för att sätta igång med något pyssel. Orsaken är min förbannade symaskin. Den gör livet svårt för mig då större delen av mitt pyssleri görs på symaskinen.

Dagens projekt var tänkt att bli fållning av microfiberdukar åt mamma. ”…om din symaskin håller för att göra detta” sa hon. Hjärnblödning säger jag.
image

Lämnade in den på service en gång i tiden, men den blev väl snarare sämre efter det. Trådspänningen funkar lite som den vill, dessutom hoppar den över stygn lite då och då. En del av problemen visade sig härröra till att undertrådsspolarna som servicekillen sålde till mig var alldeles för stora. Andra problem har varit usla nålar. Men den mår helt enkelt inte bra.

Jag behöver ha en ny symaskin att ersätta min 12 år gamla maskin med, vad finns det på marknaden nuförtin? Måste googla lite. Kan man få något i inbyte för en defekt apparat?

En reaktion på “Giv mig styrka!

  1. Jo då gå till symaskinsgubben på södra vägen. Janome har starka motorer. Jag har en husqvarna som är 9 år gammal som jag älskar.

Kommentera