Skoförvaring

Två vuxna och två barn innebär en hel del skor i hallen. Barnens skor har mest vandrat runt då skohyllan är full med vuxenskor. Vår hall är dessutom inte begåvad med speciellt mycker användbara väggar till förvaring så det har fått vara ett smärre kaos.

På en inspirationssida hittade jag en bild där man skruvat upp en hängare i golvnivå och hängt upp skor på den. Just denna variant matchar inte övrig hallinredning så jag letade fram material till att bygga en egen variant.

image

En golvsockel med hål på lagom avstånd, ett gäng skohorn från ikea för en femma styck (finns visst inte i alla varuhus då det är en beställningsvara, Bäckebol hade iaf) samt skruv och mutter.

Skohornen plattades till runt hålet och böjdes till en aning. Hepp, så är det lättare att dammsuga.

image

image

Kommentera