Ny dag nya tag…

Testade den nya intervallappen igår och den var bra. Måste bara finjustera lite. Blev en bra runda med bl.a. tricepsträning på parkbänk. Känner idag att jag inte tränat på en och en halv vecka!

Inledde dagen med att inviga min nya cykelhjälm. Tack familjen.

2013-08-15 07.43.49

Invigde även en ny tröja från Lindex med nitdetaljer. Blir nog en ny favorit. Gillar kläder men att köpa de är ingen favorit. Får panik när jag kommer in i butiker särskilt om det är mycket folk så jag brukar köpa kläder 1-2 ggr per år och i lördags var det dag för att skaffa lite toppar och tröjor. Fick Lindex-tröjan av mamma i fördelsedagspresent och sen även en ny hjälm. Är så glad!

2013-08-15 07.43.27

… och så här ser jag ut idag. Gladare än vad jag ser ut, lovar!

image

Jag är bara inte bra på att ta kort på mig själv.

En reaktion på “Ny dag nya tag…

  1. Jag har haft min Limar-hjälm i några år och äntligen har jag en hjälm jag kan använda utan att få kramp i nacken: så tunn och smidig att den nästan inte känns! Bra val av gåvogivarna!

    Hamnade här via Instagram :) Imorgon ska jag snoka vidare här hos dig! Vilken fin blogg du har, blev verkligen nyfiken på att läsa mer!

    Tjo och trevlig helg – det som är kvar av den :)

Kommentera