Lite bus…

Min kollega Rolf skall flytta till Tysklandskontoret och gör sin sista dag hos oss på kontoret imorgon och om en halv timma så skall vi ha lite hej då-fika. Vi ville ge honom något personligt och samtidigt lite skoj och då kom jag på att jag skulle trycka en tröja.

I våras så var ett gäng på kontoret i sälen och så även Rolf. Rolf åkte längdskidor och en dag i spåret hade det tydligen hoppat in en mus framför Rolf i spåret. Snäll som han är hade han inte velat köra över den eller skrämma den så han hade sakta åkt efter den en bra bit. Senare den kvällen när han berättade denna lilla historien på afterskiin så blev det Roffe-Rus jagar mus… och sen blev det en t-shirt!

ram bord
Jag skar ut en schablon och tejpade på min ram.

ram
Här är den otryckta tröjan.

jagar
Framsidan.

sälen
Baksidan.

Nu väntar jag spänt på reaktionen.

Kommentera