Girlang av papper

Det går inflation i vimplar, honeycombs och pompoms överallt just nu. Framför verkar de flesta pyssla ihop en del av detta själv. Förutom honeycombs kanske. Kreativa Karin är en av dem som börjat spotta ur sig girlanger av alla dess slag. Jag är inte sen att hoppa på tåget.
2013-09-15 13.44.39
Jag har inte investerat i några pappersstansar, vilket är bra om man ska massproducera. Så jag tog lite lock och glas i lämpliga storlekar och ritade ut på papper i blandade kulörer. Alltså, inte på måfå direkt, utan jag hade faktiskt en tanke bakom. Denna girlang ska hänga i barnens rum, och jag utgick från draperierna till våningssängen. Inte klockren färgmatchning, men det är vad jag hade hemma i pappersväg.
2013-09-15 14.57.45
Det är sjukt trist att klippa cirklar. Extra jobbigt om man dessutom druckit alldeles för mycket kaffe. Kanske skulle investera i en stans. Eller så får det räcka med en till efter detta. De har ju faktiskt två fönster i sitt rum.
2013-09-15 15.13.06
Lägg ett gäng cirklar av samma storlek i en hög, sy ihop med symaskin mitt på. Upprepa tills lagom längd är uppnådd.
2013-09-15 17.06.29
Slutligen: Vik ut papperslagren för tredimensionell girlang.

Kommentera