Sänggavel, äntligen!

I vårt lilla sovrum hade vi en gång i tiden en järnsäng. Det blev rätt trångt så vi kastade ut den. Hittade en mycket glad köpare som åkte från Ljungskile med gipsad arm.

Vi (jag) köpte låga sängben vilket gjorde att vi fick väldigt mycket vägg över. Från fyndavdelningen på IKEA räddade jag vid ett tillfälle ett paket defekt laminatgolv för under hundralappen. Det var i somras…
image

Hepp så köpte jag tejp och satte igång. Eftersom jag delegerat till mannen att såga bitarna i lagom längd vid ett tidigare tillfälle behövde jag bara preppa ett hål för ett eluttag. Själva tejpningen tog max en halvtimma.

image

Med tillhörande tvätthögar.

Den färdiga gaveln står direkt på golvet och sitter bara fast i väggen med två skruv. Mest för att förhindra missljud. De månaderna som golvbitarna stått i huvudändan omonterade har skapat en hel del frustration.

Jag vet inte ännu om jag tycker det ser fånigt ut med tanke på att gaveln är lite smalare än sängen. Det var dock allt material som fanns att tillgå. Däremot är jag grymt sugen på lite högre sängben. Men mest för att liggdammsugningen är lite mer utmanande nu.

Kommentera