Det ultimata pysselprojektet

Jag har ritat hus och planlösningar så långt jag kan minnas. Jag har haft en väldigt bestämd uppfattning om hur mitt hus skulle se ut den dagen jag bygger mitt eget. I drygt ett år har jag på allvar börjat planera mer i detalj, under tiden har jag ägnat mig åt lobbyist gentemot min man, att han ska förlika sig med tanken att flytta tillbaka till sin barndoms hoods. 

Under våren har svägerskan och hennes sambo börjat bygga på sitt framtida hem, vilket har bidragit till att alla subtila(?) övertalningsförsök börjat ge frukt.  Ungefär samtidigt gjorde svågern med fästmö en kovändning, från att ha gått på husvisningar, till att gå om oss i omkörningsfilen. 

I juni skickade vi in ansökan om förhandsbesked, och nu är vi så när som på fönsterstorlekar klara med vilket hus vi vill bygga. Så fort vi får ordnat med finansiering går vi på bygglovsansökan. Om allt går väl kommer vi inom överskådlig framtid bo i ett eget Bullerbyn.  

 

Kommentera