Ytor och area

Nåt av det svåraste i det här läget, när man inte har några referenspunkter utan bara ett stycke snårskog, är att få en uppfattning om hur stort saker och ting är. I skissen nedan har vi inte ritat ut en väldigt kantig anka, utan ett tappert försök till disposition.  

 Jag tror vi får göra som grannarna i väst, och skissa lite bättre i Google SketchUp. 

”Men ni har ju ett berg som skymmer utsikten!” Då säger jag, vems utsikt? Möjligen kan grannarna snegla in lite från snedden, men vi slipper ju söndagsbilisternas (Corvetteklubben t.ex) ögon från vägen. Man vill ju inte dra en filt över sig när man svalkar sig efter bastun. 

På tal om bastu, så har jag en ganska tydlig bild av hur den ska se ut. Det har jag iofs om det mesta, men just bastun är det som jag lagt minst förarbete på. Jag utgår nog mest från min barndoms somrar och sotiga paneler. Jag tänker mig mörk eller svart panel, samt utsikt över nejderna alternativt skogen. 

Kommentera