En månad kvar!

Den sjunde juni har vi bokat slutbesiktning av huset. Det innebär att det börjar brinna i knutarna. Nu händer det dock mycket på en gång. 


Första och andra spacklingen är gjord. Även målningen är påbörjad. Diverse foder och fönsterbänkar är uppe. Vi kunde välja fritt bland alla möjliga varianter, men föll för denna Ruivina-marmor. Ovan ses också skjutdörrkarmen till walk-in skafferiet, den bästa featuren i köket. 


Trappan är på plats, och det mesta i kakel- och klinkerväg är levererat. 


I vårt sovrum har vi valt att bygga en kombinerad rumsavdelare och sänggavel. 

Vi ville ha sängen vänd mot söder pga utsikten, så det medförde en del begränsningar i möblering. Vi kommer inte ha plats med sängbord, så därför byggde vi ut väggen. På sidan kommer vi ha lampknappar för både sängbelysningen och garderobsdelen bakom. Utöver eluttag kommer vi också ha USB-uttag, vilket eliminerar brandrisken med traditionella laddare. Smart!


Badrummen har fått våtrumsskikt och flytspackel. Vi har ingen golvvärme på övervåningen, men i badrummet har vi valt till golvvärme. I badrummet nere har vi en dörr ut. Konstigt skulle man kunna tycka, men då vi ska ha en bastu på gården är det sjukt praktiskt. 

Nu håller vi tummarna för att resten går smidigt. 

Kommentera